About DoKS      NL  |  EN Search:
  Starts with (bv. psycholog*)    Exact wordgroup (bv. "Visual Basic")
 
Home
Administration
Authors
Departments
Help
Years
 


1.062 theses on-line.
Most popular theses:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
   
 More... 



Open Archives Initiative
Home

PreCardio Risk Calculator

2010
GERITS, Ruben
Toegepaste Informatica

Trefwoorden:

Abstract :
PreCardio is een veelzijdig en multidisciplinair cardiovasculair preventieprogramma voor hoogopgeleide volwassenen. Ter ondersteuning van het onderzoek wordt er een mobiele applicatie en een standalone-applicatie ontwikkeld. Deze applicaties zullen dienen voor het verzamelen en beheren van medische gegevens.
De mobiele applicatie wordt ontwikkeld in C# gebruik makend van het .NET Compact Framework. Deze applicatie zal op de Windows Mobile smartphones van de huisartsen die medische consulten uitvoeren ge´nstalleerd worden. Bij het invoeren van de gegevens wordt het cardiovasculair risico en de fitheidscore berekend. Na het invoeren van alle gegevens worden deze zowel lokaal als online opgeslagen. Indien men voor online opslag kiest worden de gegevens weggeschreven in een MySQL-database. Er wordt gebruik gemaakt van MySQL zodat de in PHP geschreven website ook kan communiceren met dezelfde database. De lokaal opgeslagen bestanden zijn in XML-formaat met 3DES gecodeerde gegevens. Deze bestanden kunnen op een later tijdstip gesynchroniseerd worden via de standalone-applicatie.
De standalone-applicatie is eveneens in C# geprogrammeerd. Het gaat hier om een WPF-applicatie. De voornaamste taak van de standalone-applicatie zal het synchroniseren van de mobiele applicatie met de online database zijn. Hierbij zullen via de Microsoft ActiveSync (Windows XP) of Windows Mobile Apparaatcentrum (Windows Vista, Windows 7) opgeslagen gegevens overgedragen worden naar de desktop. Ook is het mogelijk om bij het aansluiten van een Windows Mobileapparaat de mobiele applicatie te installeren. Na het synchroniseren van de gegevens uit de mobiele applicatie met de MySQL-database kunnen deze beheerd worden via de standalone-applicatie om zo een overzichtelijk beeld te krijgen van de verzamelde gegevens.

Full text:
File Size Type Checksum
200700095_10.pdf 1 MB Adobe PDF MD5

Dit eindwerk werd 1438 keer bekeken en 8 keer gedownload.
Translate to English (Google translate)
 

Details

show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

GERITS, R. (2010). PreCardio Risk Calculator. Unpublished thesis, Xios, IWT.
Retrieved from http://doksxios.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=Sxhl8ae57e8c2c4fd09a012c8722f7cc006e.




©2004-2005 - XIOS Hogeschool Limburg - webmaster - Contact