About DoKS      NL  |  EN Search:
  Starts with (bv. psycholog*)    Exact wordgroup (bv. "Visual Basic")
 
Home
Administration
Authors
Departments
Help
Years
 


1.062 theses on-line.
Most popular theses:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
   
 More... Open Archives Initiative
Home

Verbeter Je Buurt

2010
JANSSENS, Sammy
Toegepaste Informatica

Trefwoorden:

Abstract :
T-Network.BE realiseert innovatieve projecten en heeft zich gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Met een sterke achtergrond in analyse, design en ontwikkeling van software programma's. Verder zijn ze ook voorstander om te werken met opensourcetools en beheersen ze web 2.0, social media en zoekrobotoptimalisatie en doen ze aan research en development met externe partners. De projecten zijn gebaseerd op applicatie ontwikkel API's als servlets, jsp's, struts, spring en persistentie frameworks. Door de sterk groeiende mobiele markt maken zij zich ook sterk in de ontwikkeling van Android applicaties.

"Verbeter je buurt" is gestart om de drempel voor het melden van ideeŽn en proble-men te verlagen en zo samen met bewoners buurten te verbeteren. "Verbeter je buurt" is geÔnspireerd door het Britse FixMyStreet (http://www.fixmystreet.com) en het Nederlandse Verbeterdebuurt.nl (http://www.verbeterdebuurt.nl) waar inmiddels vele duizenden meldingen van burgers zijn opgelost.
Een mobiele applicatie zal toelaten om een probleem op de locatie zelf te omschrijven, met toevoeging van een foto en deze onmiddellijk door te sturen naar de website. Dit zal de drempel voor het melden van problemen verlagen en het aantal meldingen sterk doen toenemen. Door de samenwerking met de steden en de afhandeling van relevante problemen zal dit resulteren in een betere buurt.

Het project is tweedelig. Een mobiele toepassing die ontwikkeld wordt in Android. En een website die wordt ontwikkeld in PHP. De data zal beschikbaar gesteld worden met behulp van een MySQL-database.


Full text:
File Size Type Checksum
200700142_10.pdf 1 MB Adobe PDF MD5

Dit eindwerk werd 1310 keer bekeken en 19 keer gedownload.
Translate to English (Google translate)
 

Details

show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

JANSSENS, S. (2010). Verbeter Je Buurt. Unpublished thesis, Xios, IWT.
Retrieved from http://doksxios.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=Sxhl8ae57e8c2c4fd09a012c8741f1500079.
©2004-2005 - XIOS Hogeschool Limburg - webmaster - Contact