About DoKS      NL  |  EN Search:
  Starts with (bv. psycholog*)    Exact wordgroup (bv. "Visual Basic")
 
Home
Administration
Authors
Departments
Help
Years
 


1.062 theses on-line.
Most popular theses:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
   
 More... Open Archives Initiative
Home

WASSuport v2

2012
DEBLIEK, Jens
Professionele bachelor Toegepaste Informatica Systemen en Netwerken

Trefwoorden:

Abstract :
Web servers zijn ontworpen om resultaten weer te geven naar de gebruiker toe. Web
Application Servers zijn hierop gekoppeld zodat ze dynamische resultaten kunnen weergeven. De software van de applicatie server onderschept de vraag van een gebruiker wanneer er dynamische resultaten worden opgevraagd. De web server toont nog altijd statische pagina's naar de gebruiker toe, maar de applicatie server maakt dynamische resultaten door de gegevens te mixen met templates, draaiende programma's of door gegevens uit een database te halen.

KBC maakt ook gebruik van Web Application Servers om dynamische pagina's, statisch te kunnen weergeven. De omvang van de Web Application Servers binnen KBC is zo groot dat er een inventarisering nodig is om dit bij te houden.

Door uitbreidingen en vernieuwingen van technologieŽn biedt de huidige applicatie niet meer al de benodigde functionaliteiten, dus moet er een nieuwe toepassing gemaakt worden waardoor de inventarisering kan voltooid worden. Door vernieuwende technologieŽn is het nodig dat de applicatie uitbreidbaar is zodat verschillende benaderingen van Web Application Servers kunnen ondersteund worden en dat extra functionaliteiten kunnen toegevoegd worden.

Eťn van de functionaliteiten die voorzien moet worden is het exporteren van configuratie bestanden voor de installatie van een Web Application Server opzet. De inventarisering houdt bij waar applicaties, op welke fysieke of virtuele server staat zodat er een optimale raadpleging kan gebeuren voor het ondersteunen van de servers.

Ik heb eerst naar technologieŽn gezocht die kunnen gebruikt worden met hun voor- en nadelen. Vervolgens heb ik de oude applicatie onderzocht, welke benaderingen er daar werden gebruikt. Na de analyses hebben bepaalde test-cases me verder geholpen om te bepalen welke toepassingen, volgens mij, het beste waren.

Full text:
File Size Type Checksum
200800180_12.pdf 973 KB Adobe PDF MD5

Dit eindwerk werd 1629 keer bekeken en 1 keer gedownload.
Translate to English (Google translate)
 

Details

show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

DEBLIEK, J. (2012). WASSuport v2. Unpublished thesis, Xios, N-TECH.
Retrieved from http://doksxios.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=Sxhl8ae680b43eaae56b013ed67b97cc0001.
©2004-2005 - XIOS Hogeschool Limburg - webmaster - Contact