About DoKS      NL  |  EN Search:
  Starts with (bv. psycholog*)    Exact wordgroup (bv. "Visual Basic")
 
Home
Administration
Authors
Departments
Help
Years
 


1.062 theses on-line.
Most popular theses:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
   
 More... Open Archives Initiative
Home

Afwezigheidstoezichten

2012
SMEETS, Bert
Professionele bachelor Toegepaste Informatica Applicatieontwikkeling

Trefwoorden:

Abstract :
Een afwezigheidstoezicht is een activiteit binnen de lokale politie die mensen kunnen aanvragen als ze langdurig afwezig zijn. De politie zal dan, in de mate van het mogelijke, tijdens een patrouille langs hun huis rijden om te zien of alles in orde is. Om dit systeem soepel te laten werken is er een programma nodig dat alle gegevens beheert en ervoor zorgt dat de agenten weten langs welke huizen ze moeten rijden.

Het huidige programma voor afwezigheidstoezichten is verouderd en bevat een aantal mankementen zoals het niet kunnen aanpassen van de gegevens. Het project bestaat uit het maken van een webtoepassing met achterliggende database die het huidige programma zal moeten vervangen.

De gebruiker moet de mogelijkheid hebben om de ontvangen afwezigheidsformulieren in te geven in de database en indien nodig deze ook opnieuw te wijzigen. Ook moet de gebruiker de reeds ingegeven afwezigheidstoezichten terug kunnen opvragen en vervolgens controles van de wijkagenten of interventieploegen kunnen ingeven. Als beide controles ingegeven zijn, zal het afwezigheidstoezicht verplaatst worden naar een back-up-database. Zo kan men later nog gegevens opvragen indien nodig.

Het tweede belangrijke onderdeel van de webapplicatie is het printen van lijsten voor de wijkagenten en de interventieploegen zodat deze weten langs welke huizen ze moeten rijden. Deze lijsten kan men per gemeente of per wijk afdrukken.
Verder bevat de toepassing ook nog een aantal andere kleinere functies zoals een login-systeem, het toevoegen en verwijderen van gebruikers of straten, het opvragen van statistieken etcetera.

Deze webtoepassing wordt gebouwd door middel van ASP.NET 3.5 met als ontwikkelomgeving Microsoft Visual Studio 2010. De database is een MySQL database.

Full text:
File Size Type Checksum
200800638_12.pdf 1 MB Adobe PDF MD5

Dit eindwerk werd 1678 keer bekeken en 6 keer gedownload.
Translate to English (Google translate)
 

Details

show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

SMEETS, B. (2012). Afwezigheidstoezichten. Unpublished thesis, Xios, N-TECH.
Retrieved from http://doksxios.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=Sxhl8ae680b43eaae56b013f0a6ba1050036.
©2004-2005 - XIOS Hogeschool Limburg - webmaster - Contact