About DoKS      NL  |  EN Search:
  Starts with (bv. psycholog*)    Exact wordgroup (bv. "Visual Basic")
 
Home
Administration
Authors
Departments
Help
Years
 


1.062 theses on-line.
Most popular theses:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
   
 More... Open Archives Initiative
Home

Mobiliteitsportefeuille

2012
SCHOENMAKERS, Robin
Professionele bachelor in de toegepaste informatica

Trefwoorden:

Abstract :
Met de Mobiliteitsportefeuille is er één oplossing beschikbaar die een groot aantal mobiliteitsdiensten verenigt: tanken, parkeren, openbaar vervoer, betalen, vliegen, hotels boeken, plannen en reserveren. Geen losse declaraties en overzichten, de gebruiker of zijn werkgever krijgt maandelijks één btw-factuur met daarop alle reizen, tankbeurten en overige kosten van de afgelopen periode. Deze factuur kan gebruikt worden voor de btw-opgave en kan direct als één algemene mobiliteitsfactuur opgenomen worden in de administratie.
Mijn stageopdracht bestaat uit twee delen. Enerzijds heb ik een applicatie gemaakt om een betaalkaart van de mobiliteitsportefeuille aan te vragen. Anderzijds heb ik authentificatie bestudeerd en heb ik deze gebruikt in het implementeren van een HTML5-applicatie die via de bestaande parkeermethode 4411 een parkeersessie kan starten en afsluiten waarbij de betaling gebeurt via de bovenstaande betaalkaart.
Voor het gedeelte van de pasaanvraag heb ik gebruik gemaakt van het SpringFramework. Dit framework helpt om snel een applicatie op te zetten met zowel een uitgebreide back-end als een uitgewerkte front-end. Deze applicatie moet een bepaalde XML-file uploaden op een FTP-server. De invoer gebeurt vanuit een webpagina.
De parkeerapplicatie is ontwikkeld in HTML5. De reden hiervoor is de platform-onafhankelijkheid. Zowel op iOS als Android als Windows Phone kan deze applicatie gebruikt worden. De applicatie heeft een simpele lay-out. Het enige dat de gebruiker moet ingeven is de code van de parkeermeter in de buurt en eventueel zijn eigen nummerplaat. Het parkeerbewijs blijft geldig totdat de gebruiker zijn sessie zelf afsluit of de maximale parkeertijd overschreden wordt.

Full text:
File Size Type Checksum
201000223_13.pdf 1 MB Adobe PDF MD5

Dit eindwerk werd 1745 keer bekeken en 2 keer gedownload.
Translate to English (Google translate)
 

Details

show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

SCHOENMAKERS, R. (2012). Mobiliteitsportefeuille. Unpublished thesis, Xios, N-TECH.
Retrieved from http://doksxios.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=Sxhl8ae680b4419ac19a0142332ca5df04ae.
©2004-2005 - XIOS Hogeschool Limburg - webmaster - Contact